Og dermed begynte min skadelige reise inn i NFTs forstyrrende og venale verden. Kunstneren begynner. Hvordan lage en, skjønt? Vår artikkel i dag, om teknologi Blockchain y Defi (Desentralisert økonomi), er spesielt dedikert til "hvordan lage en NFT" raskt og gratis. «Folk tar ulike ting slik som en Tweet, bilde eller meme og lager en NFT av det, noe som gjør det til den Hvordan brukes NFT-er?

Hvordan lager jeg et NFT -token - rett

Recover your password. Appen markedsføres ikke bare som en måte å lage NFT som du til slutt kan selge som kommersielle utgaver, men også som den enkleste måten for artister å opphavsrett og katalogisere ideene sine. Jeg vurderte det. Hvordan selge din egen NFT på spesialiserte plattformer. Hvis du ikke ønsker å selge den, slå den av.

Hvordan lager jeg et NFT -token - hvilken

Å dykke inn i NFT-verdenen for en langformet brikke. Det kan eksempelvis være et par stykker, flere med små ulikheter, ellet et sjeldent samleobjekt. Nå selger han den. Dette inkluderer opplasting av NFT. Deretter klikker du på «opprett et samleobjekt»-knappen øverst til høyre.

4 Replies to “Hvordan lager jeg et NFT -token”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *